Visjon Norge Direktesending - Program Tv Visjon Norge

Samtidig er det ikke slik at dette fremstår som et unntakets feilskjær. Visjon Norge holder pinsemøter på hotell sammen med Zion Vanse.


Tv Predikant Gar Fri Klassekampen

Det skulle gi seerne beskyttelse mot coronaviruset hevdet han.

Visjon norge direktesending. Fordi Dionny Baez kun var en gjestepredikant fra USA kan budskapet hans på kanalen kalles en enkeltstående hendelse mener Haug. Men på Vision Sverige blir det direktesending hver kveld og startet allerede 29. Videre kunne en ringe inn ønske om forbønn og stille.

Her kommer hendelsene du ikke ønsker å gå glipp av på TV. Birger Wroldsen leder sin første direkte TV-sending. Det ble en selsom opplevelse.

Terje Kingsrød melder overgang fra Evangeliesenteret til TV Visjon Norge og skal ha sin første direktesending overhode 4. TV Visjon Norge er den første skandinaviske kristne tv-kanalen som sender 24 timer i døgnet. LIVE - TV Visjon Norge.

Ny direktesending i kveld når Norge IDAG takker Visjon Norge. Nå blir det TV-sendinger fra Vanse og Lista 21- 23. Visjon Norge trekker mot sjøen.

Og Midt på dagen tirsdag til fredag kl. Og om ikke mange månedene kommer Troens Ord Karmøy der Wroldsen er leder med egne programmer på denne kanalen. Terje leder sin første direktesending på Hove Terje Kingsrød 60 har 40 års erfaring innen media-bransjen men han har aldri ledet noen direkte TV-sending.

Det er flott å se hvordan Dag Øyvind Juliussen har knyttet til seg dyktige folk i ledelsen av IKAJ som er en viktig sendepartner her på TV Visjon Norge. Se hvilke personer som skal være gjester i studio sammen med programlederne Linn Myhr og Bjarte Ystebø. Engasjert i kampen mot narkotikalegalisering.

For flere år siden snublet jeg en sen kveld tidlig natt over TV-kanalen Visjon Norge som hadde en tre timers direktesending. To direktesendiger tar pause dette kommer i stedet på TV Visjon Norge. Nå er det pinsens kraft pinsens ild og fornyelse for Guds folk som gjelder.

Visjon Norge utlyser ledig stilling som lydtekniker med erfaring fra tv-lydPA. 1800 Hjertets Sang med Randi F. Erfaringkunnskap fra lydscene og generell bakgrunn og erfaring vil.

Samsending med Visjon Norge 19. Nye episoder er spilt inn og er klare for visning de. Kort tid etter at Evangeliesenteret avslutta 17 år på TV Visjon Norge startar dei no eit samarbeid med Kanal 10.

Birger Wroldsen er klar for sin første direkte-sending på TV Visjon Norge. HØr min lille tale rett fra hjertet om hvorfor dette engasjementet er sÅÅ viktig. Det var tre ord som gikk igjen.

Først ba Visjon Norge folk donere penger til Visjon Norge for coronavirus-beskyttelse deretter tar TV-pastor og Visjon Norge-eier Jan Hanvold en gjest i hånden og sier de ikke tror på coronaviruset i tirsdagens direktesending fra den kristine TV-kanalen. Visjon Web Shop. Februar oppfordret predikanten Dionny Baez til å gi TV-kanalen en gave på 2020 kroner under en direktesending.

Spennende gjester og ulike temaer på gang i Hovedstaden med Pastor Torp Aug 26 2021. Juni og holder på fram til 31. 1700 På Sporet - VeggieTales.

Smitteutbruddet på Visjon Norge fører til noen programendringer for Norges største kristne TV-kanal egen sak. Penger frelse og helbredelse. Det aller siste er forandringen av søndagens Studio Direkte.

Helt siden oppstarten den 24. Hvis de ikke tror på coronaviruset men samtidig tar imot penger for beskyttelse mot det er det. Direktsendinger fra Visjon Norges sommerstevne på Lista musikk og stemning fra Visjon Gjestegård og sterke sendinger med Albania i fokus.

22-24 overtar vi med direktesending fra vårt studio i Mjøndalen. Det føyer seg inn i rekken av kontroverser fra Visjon Norge. Flere direktesendinger på TV Visjon Norge tar sommerpause for så å komme tilbake i august.

Du har sett ham mange ganger på TV som taler eller i. Det gjelder blant annet møtene fra Visjonskirken som har vært sendt direkte søndager kl. August blir preget av Alv Magnus og Donald Bergagård.

Mai kl 20 fortsetter med to møter lørdag 22og søndag 23. Det hele starter fredag kveld 21. Mars 2003 har vi sendt ut våre TV-signaler via satellitt til hele.

I kveld med sendestart kl 2000 er det finalekveld for IKAJ sin sommerkonferanse her på TV Visjon Norge. Troens Ord Haugalandet har to møter på søndagene ett i Kopervik og ett i Haugesund. Utvid Dagleg leiar Trond Palmgren Eriksen på direktesending på Facebook 19.

Herfra vil vi snakke med Mangs Netskar som leder Gavelstad Gjestegård på. Og Visjon Norge har nylig. Det er for enkelt å unnskylde seg med at dette var en direktesending.

På TV akkurat nå. I påsken mente også Hanvold å vite at koronaviruset var produsert i et laboratorium og spredt av kinesiske myndigheter med den hensikt å svekke verdensøkonomien. Terje Kingsrød melder overgang fra Evangeliesenteret til TV Visjon Norge og skal ha sin første direktesending overhode 4.

Stedet er Vestheim Lista Flypark Hotell Appartements AS. I korthet gikk programmet ut på å samle inn mest mulig penger og gjennom disse almisser skulle en bli frelst.


Skal Enda En Kamel Fra Visjon Norge Svelges


Visjon Norge Anmeldt Til Statens Helsetilsyn Av Varsler Og Debattant Etter Andelig Seanse Pa Direktesendt Pa Tv Sokelys


Visjon Norge Visjonnorge Twitter


Gir Du Ikke Penger Til Visjon Norge Dreper Gud Deg Youtube


Live Tv Visjon Norge


Visjon Norge Wikipedia


Visjon Norge Direkte


Visjon Norge Programleder Tror Ikke Pa Koronabeskyttelse Fra Gud Mot Betaling Nrk Sorlandet Lokale Nyheter Tv Og Radio


Hjem Tv Visjon Norge


Tv Visjon Norge Home Facebook


Konferanser Og Sommeridyll Pa Tv Visjon Norge I Juli Tv Visjon Norge


Tv Visjon Norge Home Facebook


Program Tv Visjon Norge


Samlet Inn 840 000 Kroner Til Visjon Norge Kristenfolket Viste Sin Takknemlighet


Ba Om Penger Til Visjon Norge For A Bli Beskyttet Mot Koronaviruset Nrk Oslo Og Viken Lokale Nyheter Tv Og Radio


Norge Idag Med Direktesendinger Fra Bergen Denne Uken Vil Takke Visjon Norge


Herlig Stevnesommer Pa Visjon Norge Tv Visjon Norge


Visjon Norge Jan Hanvold Stort Underskudd For Tv Kanalen Visjon Norge


To Direktesendiger Tar Pause Dette Kommer I Stedet Pa Tv Visjon Norge Tv Visjon Norge

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url